Portfolio

In de loop der jaren zijn er via onze offerte service veel klanten geholpen en is er hierdoor een groot scala aan werk afgeleverd. Een portfolio is een soort CV van een webdesigner waarin te zien is wat voor werk er gedaan is. Als je in contact komt met webdesigners is het naast het vergelijken van de service en de prijzen ook verstandig om het portfolio naast elkaar te leggen. Zo kun je zien hoe het eindproduct er uiteindelijk uit komt te zien.

Rolluiken website

Voor een opdrachtgever uit Koog aan de Zaan is er een website gemaakt. De website zelf gaat over rolluiken voor woningen en winkels. De website is in WordPress gemaakt en bevat allerlei informatie over het kopen van deze producten.

In het kort

  • Technologie: WordPress
  • Server: Apache
  • Kleur: Paars
  • Tekst/doel: Informatie

Rolluik-Info.nl

Bekijk de website hier: www.rolluik-info.nl

Wat kost het om een website of mobiele app te laten ontwikkelen?

Kom vrijblijvend in contact met webdesigners in Zaanstad of de rest van Nederland door gebruik te maken van onze offerte service. Door vrijblijvend je gegevens achter te laten kun je in contact komen met specialisten. Door vervolgens het aanbod naast elkaar te leggen kun je besparen op de totale kosten. Lees verder op pagina vrijblijvend advies.

Bekijk ook eens deze webdesign pagina’s:

> Webdesign
> CMS systeem
> Diensten
> Ervaringen
> Huisstijl
> Netwerk
> Ontwerp
> Portfolio
> Tarieven
> Vrijblijvend advies

Copyright © 2002-2019 WebdesignZaanstad.nl - Alle Rechten voorbehouden