Ervaringen

Met onze offerte service bieden wij onze bezoekers de mogelijkheid om in contact te komen met meerdere webdesigners in Zaandam en de rest van Nederland.

Om toekomstige klanten in de gelegenheid te stellen zelf te lezen wat ze van onze offerte service vinden kunnen zij hun ervaringen insturen. Deze zullen wij op deze pagina plaatsen, ongeacht of de ervaring positief of negatief was. Wij vinden dat toekomstige klanten recht hebben op betrouwbare informatie van mensen die hun voorgingen.

Naam: Vera S. | 04-03-2015
Ben in contact gekomen met 3 webdesigners in Nijmegen. Heb uiteindelijke besloten om voor het beste aanbod te kiezen en ben zeer tevreden met het resultaat.

Naam: Gerard H.| 01-03-2015
Supersnelle service zelfs in het weekend wij zijn zeer tevreden met de banners. Ik raad iedereen aan om het design te laten doen. Tot zeker een volgende keer!

Naam: Esther I. | 08-01-2015
Geweldig wat je weer voor ons gedaan hebt. Als of je onze gedachten kunt lezen of is het je in leven in de klant.Tot de volgende keer!

Naam: Nina B. | 23-12-2014
Wow! Ik sta helemaal perplex van de snelheid en service! Fantastische banner. Echt een schot in de roos. Ik ben helemaal enthousiast!

Naam: Sjoerd L. | 02-12-2014
Supergoede ervaring en snelle service!

Naam: Peter v. Z | 17-11-2014
Supersnelle service met uitstekende kwaliteit. Heb een creatieve vakman kunnen vinden die aan een half voorbeeld genoeg heeft.
De volgende keer zeker weer bestellen.

Naam: John C. | 14-11-2013
Supersnelle service en uitstekende kwaliteit.
Een absolute vakman die aan een half woord genoeg heeft een uittekende service en snelheid. Hartelijk dank voor je reeds geleverde werk en voor volgende projecten doen we natuurlijk weer een beroep op je!

Naam: Andre O. | 09-11-2013
Supersnelle service zonder lastige vragen te stellen. Een dikke 10.

Naam: Esther F. | 06-09-2012
Wij hebben voor de derde keer diverse banners besteld. En wij zijn dik tevreden. Voor diverse thema’s blijven wij gebruik maken van zijn diensten. Topper!

Naam: Karin S. | 30-08-2012
Sinds enkele maanden veel met de een webdesigner in Zaandijk gedaan. Dit bevalt reuze goed. Supersnelle service , ronduit klasse !!

Naam: Tufo | 21-08-2012
Telkens sta ik weer versteld hoe snel en goed onze webdesigner kwaliteit levert top met ***** . Als wij een Banner nodig hebben is er maar een adres voor ons.

Naam: Marco D. | 06-08-2011
Ik heb 2 banners besteld. Deze werden razendsnel gemaakt en zagen er uitstekend uit. Heel goede prijs-kwaliteit verhouding. Vanaf nu bestel ik mijn banners hier.

Naam: Esther L. | 31-07-2010
Bedankt voor de goede service en leuke banner. Wij zijn er echt tevreden mee.Onze Banner heeft precies de maat van onze overige kaders en dat is toch netjes.Tot de volgende keer!

Naam: Remond Z. | 02-05-2009
Heerlijk bij deze webshop voel je je weer klant.
snel en goed waar vind je dat nog.

Naam: Naud L. | 12-02-2009
Klasse, weer snel en goed geregeld.

Naam: Nicole L. | 29-12-2009
Kan niet anders zeggen dan erg goed, ik had betaald en binnen een half uur reactie per mail met daarin een eerste opzet, vrij snel hadden we het eindresultaat te pakken. Ik kom hier zeker terug.
In één woord: TOP!

Naam: Jelmer vd. K | 03-11-2008
Ik heb nu voor de derde keer gebruik gemaakt van de service. Onze designer helpt ons erg fijn en past de banner telkens weer aan zoals je het zelf wilt. De designer maakt banners voor een scherpe prijs met een gerichte klantenservice! !

Naam: Valentine S. | 09-08-2008
Snel geleverd, geweldig resultaat en prettige communicatie! Aanrader!

Naam: Mirjam | 11-05-2008
Mijn designer heeft in zeer korte tijd meerdere ontwerpen geleverd voor onze winkel. Goed werk, goede service, erg meedenkend en supersnel. We zijn zeer tevreden en zullen zeker bij hem terugkomen!!

Naam: Henk v. T. | 22-03-2008
Onze webdesigner staat voor een zeer goed resultaat en voor snelheid, de ontwerpen spreken mij aan waarbij er zeker spraken is van professionaliteit, kortom ben erg blij en enthousiast. Er zullen nog velen opdrachten volgen.

Naam: Jim M. | 06-01-2008
Snel, Flexibel en houdt zich aan zijn afspraken!

Naam: Thijmen | 09-12-2007
Dit bedrijf krijgt van ons een 5* waardering. Super snel een wijziging wordt zonder problemen goed en snel uitgevoerd. bij deze top bedrijf komen wij zeker nog een keer teug. bedankt voo de service super !

Naam: Fred | 08-10-2006
Supersnelle service en uitstekende kwaliteit.

Naam: Edwin | 21-08-2006
Snelle service, professioneel, goede kwaliteit headers. Dit is nu mijn 20 of meer die ik bij hem heb laten maken Wanneer er iets veranderd moet worden is hij ten alle tijden bereidt dit zo snel mogelijk te doen. Kortom hele goeie samenwerking en het eindproduct is super!!!!!!!

Naam: Peter R. | 14-06-2006
Het is voor ons de derde of vierde keer dat wij gebruik maken van de diensten. Het lukt hun elke keer weer om ons te verrassen. Als er eens iets niet helemaal naar ons zin is komt men snel met een nieuw voorstel. De prijs kwaliteit verhouding is echt geweldig. Voorheen lieten wij onze headers en banners via Odesk ontwerpen in India. Nu wij onze designer hebben gevonden laten wij alleen hier nog onze ontwerpen maken. Lekker in onze eigen taal. Ga vooral zo door. Wij hopen nog regelmatig gebruik te kunnen maken van jullie diensten.

Naam: Niels | 06-12-2005
De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren er word snel gewerkt ik heb ze ook al aan een vriend aangeraden.

Naam: Michel v.d E. | 20-08-2005
Werk al enige tijd samen, ervaar dit als zeer prettig. Opdachten worden netjes en vlot verwerk. Deze 2 eigenschappen zijn een goede basis voor een lange samenwerking!

Wat kost het om een website of mobiele app te laten ontwikkelen?

Kom vrijblijvend in contact met erkende webdesigners in Zaanstad of de rest van Nederland door gebruik te maken van onze offerte service. Door vrijblijvend je gegevens achter te laten kun je in contact komen met specialisten. Door vervolgens het aanbod naast elkaar te leggen kun je besparen op de totale kosten. Lees verder op pagina vrijblijvend advies.

Bekijk ook eens deze webdesign pagina’s:

> Webdesign
> CMS systeem
> Diensten
> Huisstijl
> Netwerk
> Ontwerp
> Portfolio
> Tarieven
> Vrijblijvend advies

Webdesign en webdesigners

WebdesignZaanstad.nl is een informatieve website over webdesigners in Zaandam en de rest van Nederland.

Nederland telt meer dan 1000 webdesigners. Hoe kom je nu in contact met een bedrijf dat goed werk levert en de afspraken na komt?

Wij helpen je graag verder en kunnen je in contact brengen met erkende designers in jouw woonplaats.



Webdesigner
> Webdesign
> CMS systeem
> Diensten
> Ervaringen
> Huisstijl
> Ontwerp
> Portfolio
> Tarieven
> Vrijblijvend advies

Besparen op de kosten?
Wil je besparen op de kosten voor het laten ontwikkelen van een website of mobiele app? Dan kun je gebruik maken van onze gratis offerte service om in contact te komen met erkende webdesigners. Door het aanbod vervolgens naast elkaar te leggen kun je besparen op de totale kosten.

Meer weten?
Wil je meer weten over je mogelijkheden? Vraag dan gratis offertes op om in contact te komen met erkende webdesigners uit Zaanstad of de rest van Nederland.

© 2005-2017 WebdesignZaanstad.nl. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Zaandam | Aanmelden webdesigners