Diensten

Webdesigners kunnen een groot scala van diensten aanbieden op internetgebied, grafisch design, mobiele applicaties, online advertising en e-commerce. Veelal worden de diensten aangeboden aan particulieren en/of bedrijven die reeds een bestaande website hebben alsmede particulieren/bedrijven die nog geen website tot hun beschikking hebben. Maar deze wel in hun wensenpakket hebben staan. Hieronder volgt een opsomming van het aanbod dat een gemiddeld internetbureau aanbiedt.

 • Totaalpakket van de online presentatie waaronder het regelen van de domeinregistratie, grafisch design van jouw internetpresentatie, de internetpagina programmeren en online zetten inclusief aanmelding bij de meest relevante zoekmachines, aanmaken van de gewenste mailadressen zoals bijvoorbeeld info@janjanssenvoorbeeld.nl
 • Design van website layouts. Dit houdt in dat de website niet geprogrammeerd wordt maar alleen de grafische opmaak verzorgt wordt. Het programmeren van de website kan dan vervolgens uitbesteed worden aan andere websiteprogrammeurs uit het buitenland bijvoorbeeld. Bekijk ook eens de ervaringen van anderen met deze website.
 • Content Management Systeem plaatsen in nieuwe en reeds bestaande internetpagina’s. Met een CMS systeem kun je zelf op eenvoudige wijze wijzigingen aanbrengen op internetpagina’s (zie meer hierover op pagina CMS).
 • Online internetwinkels (webshops) programmeren en online plaatsen. Desgewenst met verschillende online betalingsmogelijkheden zoals vooruitbetaling, iDEAL, PayPal, Walliecard, Google Pay, iPay, Visacard en Mastercard betalingen.
 • Interactieve website formulieren programmeren en plaatsen zoals bijvoorbeeld gastenboeken, bestelformulieren, reactieformulieren, telefoonboeken en online offerteberekeningen.
 • Complete grafische verzorging van de huisstijl. Dit houdt in de grafische opmaak van de bedrijfslogo, briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Desgewenst wordt er ook naar een geschikte drukker gezocht om de huisstijl te laten afdrukken.
 • Samen op zoek naar de beste hosting-provider om de domeinregistratie in orde te maken. Naar gelang jouw wensen, de omvang en te verwachten aantal bezoekers van jouw internetpresentatie wordt er naar een hostingprovider gezocht voor de perfecte prijs/kwaliteitsverhouding.
 • Banner ontwikkeling voor nieuwe en reeds bestaande websites. Door met banners te adverteren kun je jouw internetpresentatie onder de aandacht brengen bij de door jou gewenste doelgroep. Er kunnen zowel bewegende als stilstaande banners voor jou gemaakt worden.
 • Toevoeging van speciale effecten om beter op te vallen, hierbij kun je denken aan bewegende teksten en andere animaties zoals koppelingen naar Youtube en Vimeo filmpjes die voor jouw internetpresentatie van belang kunnen zijn.
 • Aanmelding bij de meest relevante zoekmachines voor reeds bestaande internetpagina’s. Voor nieuwe klanten zit dit meestal standaard in het pakket inbegrepen.
 • E-commerce en online advertising oplossingen om producten nog beter bij de doelgroep bekend te maken.

Wat kost het om een website of mobiele app te laten ontwikkelen?

Kom vrijblijvend in contact met erkende webdesigners in Zaanstad of de rest van Nederland door gebruik te maken van onze offerte service. Door vrijblijvend je gegevens achter te laten kun je in contact komen met specialisten. Door vervolgens het aanbod naast elkaar te leggen kun je besparen op de totale kosten. Lees verder op pagina vrijblijvend advies.

Bekijk ook eens deze webdesign pagina’s:

> Webdesign
> CMS systeem
> Ervaringen
> Huisstijl
> Netwerk
> Ontwerp
> Portfolio
> Tarieven
> Vrijblijvend advies

Webdesign en webdesigners

WebdesignZaanstad.nl is een informatieve website over webdesigners in Zaandam en de rest van Nederland.

Nederland telt meer dan 1000 webdesigners. Hoe kom je nu in contact met een bedrijf dat goed werk levert en de afspraken na komt?

Wij helpen je graag verder en kunnen je in contact brengen met erkende designers in jouw woonplaats.Webdesigner
> Webdesign
> CMS systeem
> Diensten
> Ervaringen
> Huisstijl
> Ontwerp
> Portfolio
> Tarieven
> Vrijblijvend advies

Besparen op de kosten?
Wil je besparen op de kosten voor het laten ontwikkelen van een website of mobiele app? Dan kun je gebruik maken van onze gratis offerte service om in contact te komen met erkende webdesigners. Door het aanbod vervolgens naast elkaar te leggen kun je besparen op de totale kosten.

Meer weten?
Wil je meer weten over je mogelijkheden? Vraag dan gratis offertes op om in contact te komen met erkende webdesigners uit Zaanstad of de rest van Nederland.

© 2005-2017 WebdesignZaanstad.nl. Alle rechten voorbehouden | Webdesign Zaandam | Aanmelden webdesigners